Vuoden huikein Facebook™ -tarjous

KIRJOITAMME, RAKENNAMME JA JULKAISEMME SINULLE TUOTTAVAN FACEBOOK™ MAINOKSEN

Palvelu sisältää:

Tehokas markkinointistrategia


Otamme selvää mitä haluat myydä, millainen on yrityksesi ihanteellinen asiakas, mistä löydämme heidät, sekä miten saamme heidät ottamaan yhteyttä ja ostamaan.

Huomiota herättävä mainoskuva


Valitsemme kuvan tai videon, joka saa asiakkaan pysähtymään. Teemme mainoksestasi sopivan kokoisen ja valitsemme tuottavimmat mainospaikat Facebookissa ja Instagramissa.

Klikin arvoinen mainosteksti


Paketoimme tarjouksesi ytimekkääksi viestiksi, joka saa lukijan ottamaan seuraavan askeleen kohti ostoa, oli se sitten yhteystietojen jättäminen, ajanvaraus tai jopa suoraan osto.

Maksuvalmiita asiakkaita


Hyödynnämme Facebookin tarjoamaa dataa luodaksemme kohdeyleisöjä yrityksesi ihanteellisista asiakkaista, ketkä ovat juuri parhaillaan kiinnostuneita teidän tuotteista tai palveluista.

Mainostajan lunttilappu


Palvelumme lisäksi saat ladattavan lunttilapun, jonka avulla pystyt jatkossa itse ylläpitämään mainoskampanjoita. Kerromme, mitä mittareita kannattaa seurata, mitä jokainen niistä tarkoittaa ja miten varmistat niiden avulla tuottavuuden jatkossakin.

Norm. alkaen: 500€/kk + ALV. 24%

Osta ja hyödynnä tarjous tänään

100€ + ALV. 24%

KERTAMAKSU! EI SITOVAA SOPIMUSTA TAI PIILOKULUJA.

100% TYYTYVÄISYYSTAKUU

Huippu tuloksellista somemainontaa

Edellisiä tuloksia

Kustannustehokas vaihtoehto

Aiemmin, kun halusit yrityksellesi lisää asiakkaita tai myyntiä se tarkoitti..

A) Osta palvelu markkinointitoimistolta


Mahtava vaihtoehto jos yritykselläsi on varaa ulkoistaa markkinointi ammattilaiselle, jolloin pystyt itse keskittymään ydintoimintaasi.


Hinta: noin 500-7500€/kk tarpeesta riippuen

B) Opettele itse ja toivo parasta


Ei käytännössä maksa mitään, muuta kuin aikaa. Homma on täysin sinun käsissäsi, mutta mikäli asia ei oikeasti kiinnosta, niin tuloksia on erittäin vaikea saada.


Hinta: omaa aikaa ja pään vaivaa

Uusi kolmas vaihtoehto tarjoaa

molemmista parhaat puolet

Saat ammattilaisen luoman ja oikein asennetun kampanjan heti käyttöösi..


Joka samalla neuvoo miten ylläpidät mainoksia toimivaksi todettujen menetelmien avulla.


Tämän hybridimallin avulla opit uutta ja saat itsevarmuutta mainostamiseen ilman, että maksat itsesi kipeäksi joka kuukausi.


Saat tämän vain satasella, joka on loistava tarjous, koska jos ostaisit ainoastaan mainostekstin copywriterilta maksaisi se jo enemmän.


Klikkaa ja lähde mukaan tänään ennen, kuin suljemme sivun!

Norm. alkaen: 500€/kk + ALV. 24%

Osta ja hyödynnä tarjous tänään

100€ + ALV. 24%

KERTAMAKSU! EI SITOVAA SOPIMUSTA TAI PIILOKULUJA.

100% TYYTYVÄISYYSTAKUU

Somenatiivi

Justus Nyman

Justus Nyman on yksi Somenatiivin perustajista, hänellä on yli 5 vuoden kokemus somemainonnasta ja on vastuussa asiakkaidemme menestyksestä.

Somenatiivi Marketing Partner

MITÄ TARJOUS SISÄLTÄÄ JA MITEN

VOIT ALOITTAA

Huomiota herättävä mainos

Esitietolomakkeen täytettyäsi tiimimme luo kampanjallesi kolme

huomiota herättävää mainoskuvaa ja lataa ne käyttövalmiina pilveen.

Kampanjan luonti ja asennus

Varaa itsellesi sopiva aika tunnin videopuhelulle, jonka aikana rakennatte mainoskampanjan yhdessä Justuksen kanssa, suoraan yrityksesi mainostilille. Kampanja sisältää kolme eri mainostekstiä ja usean kohdeyleisön mainosbudjetista riippuen.

Opastus ja ylläpito

Videopuhelun aikana Justus myös neuvoo mitä mittareita tulisi seurata, mitä ne tarkoittavat ja miten niitä tulkitaan, jotta kampanja tuottaa mahdollisimman suuren tuloksen.

Bonus: mainostajan lunttilappu

Lopuksi saat ladattavan lunttilapun Justuksen muistiinpanoilla,

jonka avulla osaat jatkossa ylläpitää mainoksiasi myös itse.

Norm. alkaen: 500€/kk + ALV. 24%

Osta ja hyödynnä tarjous tänään

100€ + ALV. 24%

KERTAMAKSU! EI SITOVAA SOPIMUSTA TAI PIILOKULUJA.

100% TYYTYVÄISYYSTAKUU

Usein kysytyt kysymykset

Kauanko kestää saada mainos käyntiin?

Esitietolomakkeen lähetettyäsi saat julkaisuvalmiin mainoksen 7 päivän kuluessa, olettaen, että itse varaat ajan videopuhelulle viikon sisään ja saavut paikalle ajoissa. Pyrimme toimimaan mahdollisimman nopeasti, mutta tarvitsemme myös teiltä reipasta reagointia. Suosittelemme, että lähetät lomakkeen ja varaat videopuhelun heti ostoksen jälkeen, jotta saamme prosessin käyntiin mahdollisimman pian.

Miksi tämä on niin halpa, onko tämä huijaus?

Somenatiivin arvot perustuvat loistavan palvelun tarjoamiseen ja odotusten päihittämiseen. Toivomme, että palvelumme tuottaa teille mahdollisimman paljon arvoa ja ehkä tulevaisuudessa harkitsette meitä markkinoinnin kumppaniksi. Noudatamme omia vinkkejämme, eli pyrimme aina tuottamaan sijoitetulle rahalle mahdollisimman suuren tuoton.

Onko nämä oikeasti minulle räätälöityjä mainoksia?

Kyllä! Lomakkeen lähetettyäsi rupeamme luomaan mainostekstejä ja kuvia kampanjaasi varten.

Tarvitsenko muita maksullisia ohjelmia tätä varten?

Et tarvitse mitään maksullista palvelua tai ohjelmaa tätä tarjousta varten. Suosittelemme, että teillä on kuitenkin Facebookin mainostili ja Pikseli valmiina käyttöä varten (ne ovat ilmaisia).

Julkaisetteko mainokset puolestani?

Kyllä, ostoksen tehtyä voit varata ajan videopuhelulle Zoomissa. Liity videopuheluun sovittuna aikana ja jaat tietokoneesi ruudun Justuksen kanssa.

Mainos luodaan ja julkaistaan yhdessä puhelun aikana.

Millaisen mainosbudjetin tarvitsen tätä varten?

Saat päättää mainosbudjettisi täysin itse, vaikuttavia tekijöitä ovat mm. yrityksesi rahallinen tilanne, kohdeyleisön koko, kampanjan aika ja kampanjan tavoite. Suosittelemme käyttämään vähintään 10-25€ päivässä , mutta päätös on täysin teidän.

Joudunko itse tekemään mitään?

Luomme ja julkaisemme mainoskampanjan teidän puolesta, mutta sen jälkeen saatte ylläpitää kampanjaa itse. Sitä varten saat meidän ladattavan oppaan, joka auttaa teitä mainonnan ylläpidossa. Jos ette halua ylläpitää kampanjaa itse, niin suosittelemme meidän kaikenkattavia markkinointipalveluita, jotka ovat alkaen 500€/kk + alv. 24%.

Somenatiivi

Facebook, Instagram Google, Snapchat, Twitter, Tiktok tai mikään muu somealusta ei ole osallinen tai tue Somenatiivin toimintaa millään tavalla.


Kaikki mainitut nimet, logot ja tuotemerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

Kaikki tällä sivustolla käytetyt yritysten, tuotteiden ja palvelujen nimet ovat tarkoitettu vain tunnistamistarkoituksiin.


FACEBOOK ja INSTAGRAM ovat META PLATFORMS, Inc:n tavaramerkki. YOUTUBE ja GOOGLE ovat GOOGLE, LLC:n tavaramerkkejä. SNAPCHAT on SNAP, Inc:n tavaramerkki. TWITTER on TWITTER, Inc:n tavaramerkki.


Sivulla näytetyt tulokset eivät takaa, että yrityksesi saisi vastaavia tuloksia aikaiseksi ostamalla tämän palvelun.

Tuloksiin vaikuttaa mm. tuuri, työtunnit, kilpailu, motivaatio ja kokemus. Tästä syystä emme voi taata, että saat rahallista tulosta tällä palvelulla, varsinkaan jos et noudata Somenatiivin opastusta tai ohjeita.Käyttöehdot

Tarjous ei oikeuta yritysasiakasta saamaan rahallista palautusta ja tarjous täytyy hyödyntää 30 päivän kuluessa ostosta.

Tarjous ei sisällä mainosbudjettia. Somenatiivi Oy ei takaa tulosta. Palvelu ei sisällä julkaisun jälkeen mainosten muokkausta tai ylläpitoa.

Kysymykset täytyy lähettää sähköpostitse osoitteeseen justus(a)somenatiivi.fi


Somenatiivi Oy

Y-tunnus: 2879428-7

Englantilaisaukio 10 A, 00580, Helsinki